Jeg elsker å snakke om økonomi

Jeg er ett av de irriterende menneskene som syns det er kjempegøy å snakke om penger. Jeg tror på at det blir mer av det man snakker om, så derfor burde vi alle snakke mer om penger!

Jeg er utdannet økonom fra BI, jeg har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon med fordypning i HR management. Jeg fullførte studiene i 2019. Ved siden av studiene har jeg jobbet deltid i ARK Bokhandel. Det har jeg elsket fra dag én, for å få jobbe med å selge gode bøker... Det er fantastisk! Etter at jeg ble ferdig på BI fikk jeg jobb i Akademika. Jeg er fagansvarlig på Notodden og står for daglig drift av butikken. Jeg har fått fortsette med å jobbe med å selge bøker!


Når jeg ikke leser bøker eller er på jobb er jeg en del ute på tur med alaska huskyen Slårfi og samboeren min Bjørn Tore. Sistnevnte syns jeg snakket vel mye om penger en periode, og da begynte tanken om å ha egen nettside for alvor å kverne i hodet. Selv om jeg er ferdig på BI er jeg jo ikke ferdig utlært! For å holde meg oppdatert og interessen brusende har jeg valgt å formidle om temaet jeg elsker mest - nemlig privatøkonomi.

Jeg håper du blir inspirert til å spare, lære, bruke og formidle noe av det jeg skriver her - og hvis du skulle ha noen spørsmål er det bare å sende meg en epost eller legge igjen en kommentar. Du kan følge meg på instagram også, der heter jeg @theaogpengene.

Jeg tar selvfølgelig imot ros, men setter enda større pris på konstruktiv kritikk. Hvis det er noe du vil lese mer eller mindre av her inne er det bare å si fra, da blir jeg glad!

instagram