Velkommen!

Hei!

Jeg er interessert i privatøkonomi.

Og jeg er veldig interessert i å gjøre andre interessert i privatøkonomi. Så interessert i det, at jeg nå endelig har turt å ta skrittet med å faktisk snakke høyt om det på internett.

Sånn ellers er jeg 28 år gammel, utdannet ved BI innen økonomi og administrasjon og jobber i Akademika bokhandel. Jeg eier en husky på 33 kilo og bor sammen med verdens beste fyr. Jeg er glad i å gå på tur, lese bøker, strikke og bake (når jeg ikke skravler om økonomi, da).

I mange år har jeg hatt lyst til å snakke mer om økonomi, men følt at dette snakker man liksom ikke om. I 2015 opprettet jeg faktisk en egen blogg om økonomi, men den var for det meste bare om meg selv og til meg selv. Tankene om denne bloggen jeg har startet nå, derimot, har kvernet temmelig lenge i bakhodet mitt, og nå som jeg ser det er flere som snakker om økonomi tenkte jeg endelig at NÅ! er det på tide at jeg også kommer ut av pengeskapet.

Så her er jeg! Thea-Margrethe. Så interessert i økonomi at jeg snakker om pensjon på vors, på jobb og ved middagsbordet. Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne snakke om økonomi hele tiden, men han jeg deler postkasse med syns det blir litt vel mye... Så nå gleder jeg meg til å snakke om det her istedenfor!

Jeg tror at jo mer vi snakker om penger, så mindre tabu blir det. Jo mer kunnskap vi deler, jo enklere blir det å lære. Det blir mer av det vi snakker om, så da burde vi vel snakke helt sinnsykt mye om penger?!

Planen min er å få flere interessert i privatøkonomi ved å gjøre det enkelt å forstå, mer tilgjengelig og ikke minst: mindre skummelt.

De aller første innleggene er skrevet til dere som har et skikkelig anstrengt og vondt forhold til penger. Det er til dere som har kredittkortgjeld, forbrukslån og som ikke har kontroll lenger. Vit at dere ikke er alene, vit at det er aldri for sent å ta tak i problemet og vit at ingen i hele verden trenger å vite at du leser bloggen min.

Jeg håper dere vil følge med!

132 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle